ELEKTRO TEURFS BVBA 

 

     Uw partner in alle elektriciteitswerken

 

 

 

 Elektro

 Teurfs

 

 

 Nieuwbouw

 

 Renovatie

 

 Materialen

 

 Foto's

 

 Offerte

 

 Contact

 

      

Nieuwbouw:

 

U kan bij ons terecht voor de volledige installatie in nieuwbouw woningen

appartementen of kleine industriŽle bouwwerken. Ook indien u wenst te renoveren kan u een beroep doen op ons. Voor deze installaties werken wij steeds met kwalitatieve materialen van bekende merken zoals Niko, Bticino, Legrand, Vynckier ea.

Een goede raad is om samen met je elektriciteitsplan ook een verlichtingsplan op te stellen. Wacht daar niet mee tot na de ruwbouwwerken. Anders ben je beperkt in je keuzemogelijkheden bij de renovatiewerken van een bastaand pand zijn deze opties al meer beperkt.

Een lichtplan kan u ook helpen om de woning op een prettige manier te verlichten en toch aan energiebesparing te denken. Met de juiste lampen op de juiste plekken toe te passen, kunt u met minder lampen en dus minder energie beter licht een ideale verlichting creŽren. Ook het gemakkelijk uitschakelen van de lampen indien geen licht nodig is, wordt bekeken.

Ook verzorgen wij installaties zoals domotica, camerabewaking en alarminstallaties voor nieuwbouw als renovaties zowel voor particulieren als bedrijven.

 

               

 

 

 

 

 

elektroteurfs.be © 2010 ē info@elektroteurfs.be